Mavuba ontstemd bij Villarreal

Mavuba ontstemd bij Villarreal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rio Mavuba, deze zomer met veel poeha overgenomen van Girondins Bordeaux voor een som van acht miljoen euro, wil al vertrekken tijdens de winterstop. De zesvoudige Franse international slaagt er niet in zich in de basis te knokken in het team van de Chileense oefenmeester Manuel Pellegrini. De 23-jarige middenvelder speelde nog maar 126 minuten en dat enkel maar in de UEFA-beker.

Mavuba gaf gisteren aan dat hij veel meer had verwacht van zijn eerste maanden bij de Spaanse club. Voor hem wordt de situatie stilaan onhoudbaar als hij niet aan spelen toe komt. Hij wil dan ook op korte termijn met de clubleiding een gesprek hebben over zijn situatie.

Villarreal staat momenteel op een knappe derde plaats in de Primera Division en Pellegrini kiest als verdedigende middenvelders voor Marcos Senna en Josico. Verder is de concurrentie voor Mavuba erg zwaar omdat ook Matías Fernandez, zijn landgenoot Robert Pires, Rubén Cani en Santi Cazorla op het middenveld spelen.

José Manuel Llaneza, de verantwoordelijke voor de transfers bij El Submarino Amarillo, vraagt Mavuba om kalm te blijven. Hij geeft aan dat ze de Fransman hebben aangetrokken omdat ze hem een geweldige speler vinden. Mavuba heeft een contract voor vijf seizoenen bij Villarreal en Llaneza is ervan overtuigd dat hij zal slagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties