Roma komt op vijf punten van Inter

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Roma komt op vijf punten van Inter
Foto: © SC

AS Roma heeft gedaan wat het moest doen: drie punten gepakt tegen Catania en daardoor nadert het tot op vijf eenheden van leider Inter.

De Romeinen speelden - zonder Totti - in eigen huis tegen Catania. Roma begon fel en nam de wedstrijd meteen in handen. Dat leidde tot de 1-0 via Vucinic die in één tijd zijn voet tegen een voorzet kon plaatsen.

Roma probeerde de score nog wel uit te diepen, maar ook Catania kwam tot enkele kansen. Gescoord werd er niet meer, zodat het bij deze 1-0 bleef. 

Juventus won met 1-2 bij Bologna dankzij goals van Diego en Candreva. Onze landgenoot Mudingayi speelde 83 minuten voor de thuisclub. 

Fiorentina spoelde de bittere pil van afgelopen midweek in de CL bij Bayern door met een 2-1 zege tegen Livorno. Vargas en Gilardino zorgden voor de goals. De bezoekers waren nochtans eerst op voorsprong gekomen.

Lazio verloor met 3-1 bij Palermo en blijft in degradatiezorgen verkeren. Rode lantaarn Siena pakte knap een punt in eigen huis tegen Napoli, maar schiet daar bitterweinig mee op.

Vanavond speelt onze landgenoot Jean-François Gillet met Bari nog de interessante thuismatch tegen Milan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties