Bursaspor gooit twee punten weg

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eskisehirspor en Bursaspor deelden de punten. Het werd 2-2 in Eskisehir, nadat de bezoekers wel 0-2 op voorsprong waren gekomen. Beide ploegen schieten met dit gelijkspel weinig op in de stand.

Halfweg de eerste helft opende Belluschi de score voor Bursaspor, waarna de wedstrijd rustig verder kabbelde tot de rust. In de tweede helft zat er meteen meer vuur in de wedstrijd: Kiraz verdubbelde de voorsprong in de eerste minuut na de pauze.

Lang kon Bursaspor echter niet genieten van deze voorsprong: drie minuten later maakte Ates de aansluitingstreffer voor de thuisploeg, nog eens vijf minuten later stond het zelfs weer gelijk dankzij Zengin. Bursaspor ging nog op zoek naar het winnende doelpunt, maar vond de Belgische doelman Ruud Boffin op zijn weg.

Een logische puntendeling uiteindelijk, want beide ploegen ontlopen elkaar in de stand maar een punt en beide clubs hadden al zes matchen op rij niet verloren. Aan die ongeslagen status kunnen ze nu beiden een wedstrijd toevoegen, al blijven beide clubs hiermee wel kamperen in de subtop.