Reactie Bruno hard voor Engels: "Hij ging tegen de grond als een meisje"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Bruno hard voor Engels: "Hij ging tegen de grond als een meisje"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht zegevierde gisteren op het veld van Club Brugge. Nochtans hing alles aan een zijden draadje na een rode kaart voor Aleksandar Mitrovic. Massimo Bruno was alvast niet lief voor Bjorn Engels.

Cédric De Volder in Brugge

De aanvallende druk van RSC Anderlecht lag na de rode kaart van Aleksandar Mitrovic op de schouders van onder anderen Massimo Bruno. De landskampioen maakte aanvallend eigenlijk niets klaar, maar had genoeg aan één welgekozen counter om - via de voet van Thomas Meunier weliswaar - het verschil te maken.

"Ik stond de hele tijd alleen vooraan", aldus Bruno. "Ik werkte hard, maar het was lastig om tegen de blauw-zwarte verdediging op te boksen. Al geef ik toe dat ik een beetje baal omdat ik verder weinig heb kunnen beslissen. Maar uiteindelijk loonde het harde werk, hé. (knipoogt) Of Anderlecht hier tevreden was met een puntje? Nee, iedereen vocht voor de overwinning."

De titel hoeft nog steeds niet voor Anderlecht

"Eigenlijk is het een mirakel dat we hier die drie punten pakken", lacht Bruno. "Maar we gaan nu niet over de titel dromen. Tijdens de reguliere competitie was Anderlecht nergens en werden we afgeschreven in de strijd om het kampioenschap. Ondertussen doen we opnieuw mee, maar er hoeft niets. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen en op het einde van de rit zien we wel waar we uitkomen."

Paars-wit dreigt Aleksandar Mitrovic wel enkele weken te missen met een schorsing. "Maar ik denk dat de televisiebeelden wel zullen aantonen dat er eigenlijk niets aan de hand was. Engels ging als een meisje tegen de grond, hé. Het was trouwens de vierde official die de fout aangaf, hoor. Dat zegt toch ook iets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties