Reactie De Sutter: "Anderlecht knalde de bal gewoon naar voren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 80 reacties
De Sutter: "Anderlecht knalde de bal gewoon naar voren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht vertrok gisteren in extremis uit Brugge met de drie punten op zak. Tom De Sutter zat na afloop dan ook in zak en as. "Anderlecht deed zelfs geen moeite meer om te voetballen", aldus de voormalige speler van paars-wit.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge ging gisteren in de slotminuten van de partij tegen RSC Anderlecht onder een ijskoude douche staan. De West-Vlamingen domineerden de partij tegen de landskampioen, maar Thomas Meunier verschalkte uiteindelijk zijn eigen doelpunt.

"We hadden nochtans alles onder controle", aldus Tom De Sutter na afloop. "We probeerden de tien man van Anderlecht weg te drukken, maar het bleek enorm lastig om een gaatje te vinden. En op het einde kwam dan dat eigen doelpunt, hé. Dat is hard."

Het zat ons ook niet mee, hé

Nochtans waren de Brusselaars al een volledige tweede helft vergeten voetballen. Het codewoord bij de landskampioen was dan ook 'stikkapot'. "Maar het zat ons ook niet mee, hé. Dan denk ik bijvoorbeeld aan die bal op de lat van Maxime Lestienne. En Anderlecht trapte ondertussen de bal gewoon naar voren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties