Reactie Positivisme bij Genk na bemoedigende prestatie: "We zijn op de goede weg"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 10 reacties
Positivisme bij Genk na bemoedigende prestatie: "We zijn op de goede weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk zette tegen Anderlecht, in een nieuwe formatie, een prima prestatie neer. Christian Kabasele hield Okaka uit de match en klinkt positief over de evolutie die hij vaststelt. "Op deze manier hebben wij onze plaats in play-off 1."

"Ik vind het gelijkspel een logich resultaat. Wij speelden een goede wedstrijd, al was de tweede helft wat moeilijker. Wij hebben heel weinig weggegeven, er was de vrijschop van Defour en het schot van Najar."

"We voetbalden met veel offensieve spelers tegen Anderlecht, er zat veel creativiteit in dit team. Als we ook tegen de kleinere ploegen zo spelen als vandaag, dan hebben we onze plaats in play-off 1. We zijn op de goede weg", oordeelt de verdediger.

Ik heb op Okaka geplakt

"We werken goed als collectief en de resultaten van deze week geven ons vertrouwen. Volgende week trekken we naar Westerlo voor de drie punten en we willen ook doorstoten in de beker."

Kabasele vocht een interessant duel uit met Okaka. "Ik heb op hem geplakt, maar het is allemaal wel correct gebleven. Hij heeft meer uitgedeeld dan ik, maar ik heb hem uit de match kunnen houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties