Mechelen naar tweede klasse!

De Super League ligt stil wegens interlandvoetbal op de Algarve Cup, maar in de nationale reeksen werd wél gespeeld. In tweede en derde nationale blijft het spannend, al zijn er ondertussen toch al enkele zekerheden.

2e klasse:

Haasje over aan de top: Egem won op bezoek bij Club Brugge, terwijl Svelta Melsele niet verder raakte 1-1 op bezoek bij de Genk Ladies.

Ook Louwel doet nog steeds mee om de titel, het volgt na een 7-1 overwinning tegen Sinaai ondertussen op amper vijf punten. Er zijn nog vijf matchen te spelen door de topploegen.

3e klasse A:

Leider Maria-ter-Heide won een absoluut topduel van Staden met 4-8. Eerste achtervolger KV Mechelen blijft op drie punten hangen, ook zij wonnen (0-2 bij Lentezon Beerse).

KV Mechelen is daardoor wél al zeker van promotie naar tweede klasse. En dat met nog zes speeldagen voor de boeg, Malinwa komt dus opnieuw een niveau hoger op de ladder.

3e klasse B:

Sterrebeek en Zonhoven lieten geen steken vallen en blijven de top-2 uitmaken. De kloof is een schamel puntje, er zijn nog vijf wedstrijden te spelen.

2e Klasse

3e Klasse A

3e Klasse B

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws