Belgische in het buitenland: "Dat zit continu in evolutie"

Belgische in het buitenland: "Dat zit continu in evolutie"
Foto: © photonews

Liefst vijf Flames maken momenteel het mooie weer in het buitenland. Een daarvan is Lenie Onzia, die nog uitzicht heeft op de titel met Twente. Dan moet in de komende week wel 6 op 6 gehaald worden.

Maandagavond staat dé clash met Ajax Amsterdam op het programma. Twente staat drie punten bij de Ajacieden in het krijt, maar bij winst gaan ze op basis van het doelsaldo bij gelijke punten toch met de titel aan de haal.

"We kennen het belang van de wedstrijden tegen Ajax", aldus Lenie Onzia tegen Voetbalkrant.com. "Alles valt hier op zijn plooi in Enschede en het is interessant om de combinatie stage met voetbal te kunnen combineren."

Unieke kans

"Het was een unieke kans: ik kon mijn stage doen bij Twente en dat dus meteen combineren met het voetballen bij de club. Daardoor heb ik nu ook meer rust overdag, in België begon een werkdag soms om 8 uur en werd het elke avond laat."

"In Nederland merk ik het net als in België: het vrouwenvoetbal is continu in evolutie. Er zit echt groei in en dat kan in de toekomst alleen maar positief zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws