Reactie Keepster Red Flames moest vooral vieren: "Niet veel werk gehad, maar ..."

Keepster Red Flames moest vooral vieren: "Niet veel werk gehad, maar ..."
Foto: © photonews

Zondagnamiddag mocht de nummer 1 van de Belgian Red Flames de prijs ophalen voor beste keepster in de Belgische Super League. Eerder in de week had ze ook al een match gespeeld met de Flames in Estland. En ruim gewonnen.

In de thuiswedstrijd tegen Estland (6-0) had Odeurs geen enkele bal echt moeten pakken, ook de match in Tartu leverde niet al te veel werk op voor de keepster.

Als de Flames scoren, dan loopt Odeurs altijd mee naar voren om het feestje te vieren: "Ja, opnieuw vijf keer moeten lopen", lachte de goalie dan ook. "Veel meer werk heb ik niet gehad, vooral wat moeten meespelen met de voeten."

Focus houden belangrijk -

En toch was er een redding te verrichten: "Rond minuut 70 kwamen ze plots opzetten en kwamen ze een tegen een tegenover mij te staan. Dat ik die bal dan toch kan pakken, dat is goed voor het vertrouwen. De focus erbij houden in zo'n matchen is erg belangrijk."

Ook op weg naar het EK is een nieuwe horde genomen: "We gaan ons nu optimaal voorbereiden deze zomer om in september Servië te kloppen en de weg naar het Europees Kampioenschap open te beuken."

We spraken met Justien Odeurs ook nog onder andere over haar winst in de Sparkle. Blijf ons dus op de voet volgen voor meer nieuws!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws