Reactie Wordt dit eindelijk het jaar van Moses Simon? "In vorm? Ik zit nog maar aan 80%"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Wordt dit eindelijk het jaar van Moses Simon? "In vorm? Ik zit nog maar aan 80%"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De dribbels van Moses Simon zijn terug, dat mochten we tegen Racing Genk op zondagavond bewonderen. Toch mag het volgens de winger zelf allemaal nog een tandje beter. Hij reageerde bij Voetbalkrant.com.

Nadat hij begin 2015 België veroverde, werd het wat stiller rond Moses Simon. De Gentse winger kreeg beter voorbereide tegenstanders voor zich en sukkelde met blessures, vorm en vertrouwen. Dit seizoen lijkt hij dat allemaal achter zich te laten.

“Dat ik in vorm was? Dit is nog steeds niet genoeg”, was Simon kritisch voor zichzelf. “Elke wedstrijd word ik beter en beter. De volgende keer zal ik nog sterker zijn.” De Nigeriaan schotelde onder meer Coulibaly een niet te missen kans voor.

De volgende keer zal ik nog sterker zijn -Moses Simon

“De volgende wedstrijd gaat die wel binnen. Pas op, ik zeg niet dat ik niet klaar ben, maar ik voel dat ik er nog veel meer kan uithalen. Ik zou zeggen dat ik nu aan 80% speel”, ging Simon verder. “Ik zit nog niet aan mijn top voor dit seizoen.”

“Waarin ik nog kan verbeteren? In alles, ik leer nog steeds elke dag bij. Ook op fysiek vlak, ja.” Hij ging er in de loop van de tweede helft af voor Kenny Saief. “Was ik moe? Dat kan ik niet zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties