Onze toppers van de 10e speeldag in de Super League: Anderlecht met de comeback, Standard en Genk indrukwekkend

Onze toppers van de 10e speeldag in de Super League: Anderlecht met de comeback, Standard en Genk indrukwekkend
Foto: © Louis Evrard

Het nieuwe seizoen in de Super League is al eventjes begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de negende speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Standard

Standard blijft echt wel goed presteren in deze Super League. Het gat met Gent is bijna dichtgefietst, als ze in evocatie toch nog hun vier punten terugkrijgen zijn ze zelfs ruim leider.

En dus is het aan de Rouchettes om gewoon hun ding te blijven doen. Met een erg jonge ploeg, aangevuld met enkele meer ervaren speelsters als Biesmans en Zeler doen ze het ook dit seizoen wonderwel.

Anderlecht

Plots stond Anderlecht twee doelpunten in het krijt tegen Tienen. Hoog tijd dus om daar iets aan te gaan veranderen. En daar slaagden ze uiteindelijk ook wel in, al was het niet makkelijk.

Met bloed, zweet en tranen werd het uiteindelijk 4-2 voor paars-wit, een mooie overwinning waardoor paars-wit blijft meespelen om de topplaatsen.

Racing Genk

En dat doen ook de Genk Ladies, die met 0-6 wonnen bij Heist. En zo doen ze ook bij de Limburgers nog mee om de top-3 in de rangschikking van de Super League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws