Reactie Spelers en fans Club Brugge door het dolle heen, Preud'homme legt uit waarom hij stoïcijns kalm op de bank bleef zitten

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 27 reacties
Spelers en fans Club Brugge door het dolle heen, Preud'homme legt uit waarom hij stoïcijns kalm op de bank bleef zitten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pure extase. De spelers en supporters van Club Brugge wisten vrijdagavond met hun blijdschap geen blijf nadat Jelle Vossen in de slotseconden een penalty omzette tegen Sint-Truiden. Ook op de blauw-zwarte bank veerde iedereen recht, behalve Michel Preud'homme.

Op de persbabbel na de 0-1-overwinning kwam MPH terug op het feit dat hij niet juichte bij de winning goal. Daar zat onder meer Roman Bezus voor iets tussen. De Oekraïner trapte voor de Brugse bank na op José Izquierdo en ging kort voor de rust ook op de voet staan van Stefano Denswil.

"Er waren in deze match weer zoveel situaties... Ik heb geen zin om erover uit te wijden. Anders ben ik hier morgen nog bezig. Zo zit ons voetbal nu eenmaal in elkaar."

Ik voel me niet goed na wat ik als voetballiefhebber heb gezien

Waarna Preud'homme toch vertelde wat op zijn maag lag. "Na wat ik als voetballiefhebber vandaag (gisteren, red.), en al vele andere keren, allemaal heb gezien, voel ik me niet goed. Dat heeft dan niet met de tactiek of de tegenstander te maken. Wel met alle randzaken."

En dus bleef de T1 van de West-Vlamingen onbewogen zitten na de 0-1. "Ik ben uiteraard tevreden dat we konden winnen. Een resultaat primeert, dat is nu eenmaal het doel van het leven. Waarom ik dan toch niet even juichte? Ik heb de zege met de spelers in de kleedkamer gevierd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties