Tragikomische muziek na dramatische wedstrijd: "Het is het niet waard dat ik het onthoud, ik weet niet of ik de avond haal"

Tragikomische muziek na dramatische wedstrijd: "Het is het niet waard dat ik het onthoud, ik weet niet of ik de avond haal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren ging in eigen huis pas in de slotminuut opnieuw onderuit tegen Charleroi. Alsof het allemaal nog niet pijnlijk genoeg was om zien zaterdagavond, deed de dj in het stadion er nog een schepje bovenop met de muziekkeuze.

Na een wedstrijd waarin er geen bal te zien was en dus voor Charleroi – de bezoekers – enkel de drie punten telden, knalde Metallica door de boxen. “And nothing else matters”, zongen ze. “So close, no matter how far.”

Met het tweede nummer op de Freethiel kon het dan alle kanten uit. Een positief nummer om de sfeer te redden, of helemaal het bos in? Het werd het tweede. Chaos van Bazart, een beetje in de geest van de wedstrijd.

“Het is het niet waard dat ik het onthoud, ik weet niet of ik de avond haal”, was enig cynisme de dj in het stadion niet vreemd. Ach, of het was natuurlijk een bandje met standaardmuziek natuurlijk, maar voor de fans van Waasland-Beveren gewoon balen na een erg pijnlijk verlies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties