Reactie Preud'homme is een tevreden man: "Ze hebben getoond dat ze het kunnen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 54 reacties
Preud'homme is een tevreden man: "Ze hebben getoond dat ze het kunnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme is een tevreden man. De trainer van Club Brugge is in zijn opzet geslaagd en kon zijn spelers op scherp zetten voor de topper tegen KV Oostende. "Dit was een positieve prestatie", analyseerde Preud'homme de wedstrijd van zijn mannen.

“We namen de wedstrijd vanaf het eerste fluitsignaal in handen. We hebben – soms met succes – geprobeerd om hoge druk te zetten. Het was oppassen dat we geen ruimte in onze rug weggaven, maar ook daar gingen we goed mee om.”

“Alles klopte”, feliciteerde Preud’homme zijn ploeg. “Dit was absoluut een positieve prestatie van mijn team. Al zeker in vergelijking met de wedstrijd in en tegen Eupen. De opdracht voor mijn spelers was om vanaf minuut één te tonen dat ze klaar waren, en dat hebben ze gedaan. Ze hebben getoond dat ze het kunnen.”

Eén minpuntje

Eén minpuntje: de spelers hadden daar wel hun trainer voor nodig. Preud’homme zette zijn troepen vrijdag nog eens op scherp door te zeggen dat het krediet op was. (Lees dat hier nog eens na, nvdr.) “Dat de spelers mij daarvoor nodig hebben? Dat is jammer. Het zou misschien net iets vaker van hen uit moeten komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties