Reactie VIDEO: Vanhaezebrouck onder de indruk van Oostends goudhaantje: "Had hem ook wel gewild"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 12 reacties
VIDEO: Vanhaezebrouck onder de indruk van Oostends goudhaantje: "Had hem ook wel gewild"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Landry Dimata maakte een meer dan goeie indruk op bezoek bij AA Gent, maar zelf bleef hij zoals altijd bescheiden. Te bescheiden zelfs. Vanhaezebrouck stak wel de loftrompet.

"Of Dimata de strafste spits was die we dit seizoen al zagen? Neen, die van Shakhtar waren nog een beetje straffer", lachte Hein Vanhaezebrouck. "Neen, Dimata is een speler die perfect bij ons zou passen. Hij heeft veel mogelijkheden voor zijn leeftijd."

"Gezien zijn leeftijd en met zijn profiel, is het een heel sterke. Oostende heeft hem wel opgemerkt. Maar wij hebben ook een hele sterke", doelde hij op Kalifa Coulibaly die met de ogen dicht scoort."

Die goal? Ach, El Ghanassy deed alles

De spits zelf bleef enorm bescheiden. Hij ging als een wervelwind de lijn af, degradeerde Nielsen tot een kleuter en lag zo aan de basis van de goal van El Ghanassy. "El Ghanassy heeft alles gedaan, hé."

Na wat aandringen liet hij toch het achterste van zijn tong zijn. "Ja het was een panna en al de rest, maar ik blijf altijd bescheiden, altijd." Bekijk hieronder de reactie van Dimata, met de quotes van Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties