Yana Daniëls mikt hoog bij comeback: "Titel proberen pakken en Champions League halen"

Yana Daniëls mikt hoog bij comeback: "Titel proberen pakken en Champions League halen"
Foto: © Louis Evrard

RSC Anderlecht wil in de Super League dit jaar de titel maar wat graag pakken. Met Tine De Caigny en Yana Daniëls zorgde het alvast voor twee wintertransfers. Voor Yana Daniëls wordt het een nieuw avontuur na lang blessureleed, maar ze is er helemaal klaar voor.

Yana Daniëls is ondertussen 24 jaar. In het verleden speelde ze voor OHL, STVV, Lierse en in het seizoen 2014-2015 nog in de BeNe League voor Twente. Na een zware blessure knokte ze hard terug en dat heeft haar nu ook een transfer opgelever naar paars-wit.

"Ik ben altijd voorzichtig geweest in het bepalen van mijn doelstellingen, zodat ik niet te zwaar ontgoocheld kon worden", aldus Daniëls in gesprek met Voetbalkrant.com.

Hoop zeker nog iets te betekenen voor Anderlecht

"Maar ik ben volledig fit verklaard en dus eindelijk terug voetbalster. Voor mij is dit niet echt een verrassing en Anderlecht is ook op alle gebied de beste keuze", geeft de spits aan.

"Ik zit in mijn laatste jaar Bachelor, dus ook praktisch is het ideaal om in België te blijven. Paars-wit is een topteam, ik ken hier serieus wat speelsters en ik wil erg graag kampioen worden én dus volgend seizoen Champions League spelen. Ik heb nog anderhalve maand om ritme op te doen, ik hoop zeker iets te kunnen betekenen voor paars-wit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws