Bestel je tickets voor Euro 2017 en schreeuw de Flames naar de overwinning

Redactie
| 0 reacties
Bestel je tickets voor Euro 2017 en schreeuw de Flames naar de overwinning
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames spelen in juli 2017 voor het eerst een groot toernooi. In Nederland rekenen ze ook op de steun van bijzonder veel Belgische fans. Het Belgisch vak kan zich nu gaan vullen!

"Meteen na de loting op 8 november Rotterdam, lanceerde UEFA met het organisatiecomité de ticketverkoop voor het tornooi. De optie om tickets aan te kopen specifiek voor de Belgische supportersvakken was tot vandaag echter nog niet geactiveerd in het aankoopsysteem. Het ging enkel om willekeurige plaatsen", klinkt het bij de KBVB.

De KBVB raadde daarom vlak na de loting de Belgische supporters aan te wachten met de aankoop van tickets tot in de ticketmodule deze mogelijkheid beschikbaar werd. Die optie werd vrijdag geactiveerd, waardoor fans voortaan tickets kunnen bestellen voor de Belgische supportersvakken. Ook bevorderlijk voor de sfeer.

“Wij hebben tijdens de kwalificatiecampagne telkens een extra boost gekregen toen onze supporters massaal aanwezig waren. De afstanden tot onze speelsteden Doetinchem, Breda als Tilburg zijn eenvoudig overbrugbaar vanuit België. Het EK is op die manier heel dicht bij huis, een uitgelezen kans voor onze fans", klinkt het bij bondscoach Ives Serneels. Tickets kan je HIER bestellen.

Het programma nog een keertje:

  • Zondag 16 juli 2017 (20u45) : Denemarken – België (Doetinchem)
  • Donderdag 20 juli 2017 (18u00) : Noorwegen – België (Breda)
  • Maandag 24 juli 2017 (20u45) : België – Nederland (Tilburg)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties