Reactie Ferrera heeft konijnenpoot, maar geeft nog steeds geen krimp: "Een paar weken geleden waren we nog het 'grijze Mechelen'"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Mechelen
| 17 reacties
Ferrera heeft konijnenpoot, maar geeft nog steeds geen krimp: "Een paar weken geleden waren we nog het 'grijze Mechelen'"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als hij play-off 1 haalt, bouwen ze in Mechelen een standbeeld voor Yannick Ferrera. De trainer kan pronken met heel mooie cijfers na de zege tegen Waasland-Beveren. Al was het ook met een nodige dosis geluk dat die wedstrijd gewonnen werd.

En Ferrera was ook de eerste om dat toe te geven. "Ik moet Cedomir Janevski en zijn ploeg feliciteren, want we hebben het heel moeilijk gehad", zei Ferrera achteraf. "We hebben gescoord uit onze eerste echte goeie kans. En op het einde scoren we dan een schitterende goal. Maar daartussen hebben we te veel weg gegeven. We hebben vandaag gewonnen dankzij onze maturiteit en dankzij geluk."

Bij ons is het blijkbaar ofwel heel goed of heel slecht

En terwijl beneden in de catacomben zijn spelers luidop droomden van play-off 1 gaf Ferrera nog steeds geen krimp. "(lacht) Er zijn nog elf matchen, dat is héél veel. Een paar weken geleden sprak men nog over het grijze Mechelen en nu is men bezig over play-off 1. Bij ons is het blijkbaar ofwel heel goed of heel slecht. Als we de laatste vijf matchen nog staan waar we nu staan, wil ik erover praten", aldus Ferrera.

"Maar ik ben zeker fier op wat we doen. De spelers leveren heel veel inspanningen en sparen zich zeker niet. Gaandeweg is de concurrentie ook groter geworden en daardoor zijn we mee gegroeid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties