Reactie Weiler zijn stoel staat weer héél stevig: "Ik zie de progressie"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 22 reacties
Weiler zijn stoel staat weer héél stevig: "Ik zie de progressie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

René Weiler zijn stoel staat weer stevig met vier poten op de grond. Wankelen doet hij niet meer na de 10 op 12. Tegen Eupen - dat wel heel weinig weerwerk bood - zag hij dat zijn ploeg heel wat progressie had gemaakt.

Weiler hoeft niet langer argwanend de zaal in te kijken elke keer hij zijn persbabbel moet komen geven. "We hebben gedomineerd en geen kansen weggegeven", zei een tevreden Weiler. "Ik moet een compliment aan de ploeg geven, want ze hebben heel goed werk gedaan. Met deze 10 op 12 hebben we nu vertrouwen voor de komende matchen."

Het is ook een leuke vaststelling voor de Zwitser: Anderlecht is voor zijn doelpuntenproductie niet langer afhankelijk van Teodorczyk. Leander Dendoncker en Sofiane Hanni namen er immers beiden twee voor hun rekening. "Ik ben blij voor Leander. Voor mij moeten de middenvelders immers ook scoren. Hij had ook al kansen tegen Brugge, maar toen scoorde hij niet. Dat hij elk seizoen er slechts twee maakt? Ik hoop dat hij nu vertrokken is voor een reeks", aldus Weiler.

Ik zie de progressie die de ploeg maakt, de solidariteit binnen de ploeg en het defensieve werk dat iedereen wil doen

En Weiler had nog meer om tevreden over te zijn. "Ik zie de progressie die de ploeg maakt, de solidariteit binnen de ploeg en het defensieve werk dat iedereen wil doen. Dat doet enorm deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties