Reactie Middenvelders opgetogen met komst Trebel: "Hij snapt voetbal"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Westerlo
| 40 reacties
Middenvelders opgetogen met komst Trebel: "Hij snapt voetbal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrien Trebel verdiende een dikke 7 voor zijn eerste match in de basis bij Anderlecht. De hoogblonde middenvelder zorgde voor stabiliteit en een goed positiespel. Zijn collega's waren alvast in de wolken.

Leander Dendoncker op kop, die door de aanwezigheid van Trebel ook al eens mee kan inschuiven en het verdedigende werk niet alleen moet opknappen. "Zijn aanwezigheid is goed voor iedereen", vindt Dendoncker. "Heel de ploeg kan hiervan profiteren. Hopelijk doet hij op dit elan voort en brengt hij dit elke week."

"Hij is een enorme aanwinst en plezant om mee te spelen. Het is een plezier om hem naast je te hebben. Hij snapt hoe voetbal in elkaar zit. Het verschil met Steven Defour? Hij is ongeveer hetzelfde type, maar je kan de twee niet vergelijken. Adrien is Steven niet en omgekeerd", aldus Dendoncker.

Ook Youri Tielemans was het daarmee eens. "Hij heeft heel veel ballen gerecupereerd. En je ziet meteen dat er karakter is bijgekomen in de ploeg. Hij kan ons heel veel bijbrengen. Het was een heel positief debuut."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties