Wat deden de Flames van de toekomst tegen Engeland?

Redactie
| 0 reacties
Wat deden de Flames van de toekomst tegen Engeland?
Foto: © Denis Franco

De Flames van de toekomst bereiden zich verder voor op hun carrière. Deze week deden ze dat in La Dolce Italia. In een kleine week stonden liefst vier duels op het programma, erg druk dus.

In een vriendschappelijk toernooi in Italië gingen de Flames de strijd aan met de Europese top. In een week moesten ze liefst vier keer aan de bak.

Na een 4 op 9 in de groepsfase was er nog een plaatsingswedstrijd om plek 5 in italië te spelen. Daarin werd uiteindelijk zwaar verloren van Engeland. Jayhmat (2 keer), Pork, Hartley, Salmon en Pike zorgden voor een zware 0-6.

In de finale won de USA met 4-0 van Italië, het brons ging naar Mexico (5-3 winst tegen Duitsland). Voor de Flames van de toekomst een mooie manier om zich verder voor te bereiden.

Al bij al toch 20 namen om te onthouden voor de toekomst? Joséphine Delvaux, Stéphanie Pirotte, Romy Camps, Chrystal Lermusiaux, Naomi De Wolf, Aster Janssens, Inara Bouker, Jenna Van De Keere, Valérie Schuilen, Esther Buabadi, Maxine Franco, Femke Bastiaen, Fleur Cordier, Constance Brackman, Frieke Temmerman, Noa Corbeels, Noa Delhaye, Eva De Baets, Diki Ouzraoui, Talitha De Groote.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws