Wat deden Van De Putte en Odeurs dit weekend?

Redactie

Naast al het geweld vandaag met verschillende titels in Frankrijk en Duitsland voor de Flames kwamen er nog enkele nationale speelsters in actie.

Zo speelde Lorca Van De Putte met Kristianstad op bezoek bij Djurgarden. Het werd een 2-1 nederlaag voor de Red Flame, die na 24 minuten al moest worden gewisseld.

Van Den Bulk en Schmidt scoorden voor de thuisploeg, Ivarsson kon na de rust de aansluitingstreffer scoren, maar verder raakte Kristianstad niet meer. Het team van Van De Putte en Schryvers staat met 3 op 15 nu voorlopig laatste in de stand.

In Duitsland mocht Justien Odeurs onder de lat plaatsnemen bij USV Jena. Thuis tegen Sand verloor ze echter met 0-3. Burger, Van Bonn (op strafschop) en Meyer verschalkten onze nationale nummer 1.