"Eindelijk terug voetballer" - centrale verdediger kreeg eerste speelminuten op speeldag 22, ook coach tevreden

"Eindelijk terug voetballer" - centrale verdediger kreeg eerste speelminuten op speeldag 22, ook coach tevreden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opvallende naam in de basis bij KV Oostende tegen KV Kortrijk: Mathias Bossaerts maakte voor het eerst dit seizoen zijn opwachting centraal achterin. De jongeling is helemaal terug van weggeweest en leverde een degelijke prestatie.

"Het begin was natuurlijk niet makkelijk, het was wat wennen na een lange periode zonder wedstrijden", aldus Bossaerts die voor het eerst dit seizoen een wedstrijd mocht spelen. In augustus zat hij nog een paar keer in de selectie, daarna verdween hij uit de picture.

Eindelijk opnieuw voetballer

"Ik heb wat last gehad van blessures en het heeft even geduurd voor ik opnieuw klaar was. Dinsdag was ik er ook al klaar voor, maar de coach besliste me tegen Kortrijk te gebruiken. Als je de kans krijgt, dan moet je ze grijpen. Het was niet onze beste match, maar het doet deugd om toch te kunnen winnen."

Ook coach Adnan Custovic was tevreden van wat de centrale verdediger op de mat wist te brengen tegen de Kerels: "Mathias begon wat aarzelend, maar dat is normaal als je lang niet gespeeld hebt. Ik ben heel tevreden van zijn wedstrijd. Het is een opsteker dat we hebben kunnen winnen, ook voor hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties