KAA Gent Ladies steken onfortuinlijke Shari Van Belle hart onder de riem, meer duidelijkheid over ernst blessure van zus Lyndsey

KAA Gent Ladies steken onfortuinlijke Shari Van Belle hart onder de riem, meer duidelijkheid over ernst blessure van zus Lyndsey
Foto: © Essevee

De KAA Gent Ladies wonnen afgelopen weekend met 0-3 in het Regenboogstadion van Zulte Waregem. Maar er waren achteraf wel zorgen om de uitgevallen Lyndsey Van Belle, net in de match dat er ook een steunbetuiging was voor grote zus Shari.

 

Shari Van Belle blesseerde zich enkele weken geleden ernstig tegen OH Leuven en staat voor een maandelange revalidatie. (Lees er HIER nog eens meer over).

De ploegmaats van Van Belle wilden de Red Flame graag een hart onder de riem steken met een leuk spandoek tegen Zulte Waregem.

ONE TEAM, ONE FAMILY 💙 #kaagentladies

Geplaatst door KAA Gent Ladies op Zondag 11 oktober 2020

Vrij vroeg in die wedstrijd (die met 0-3 werd gewonnen) blesseerde Lyndsey Van Belle - zus van Shari - zich tot overmaat van ramp.

"We hopen dat het niets te ernstig is", klonk het bezorgd bij de Buffalo's in reacties na de wedstrijd. Uiteindelijk gaat het om een verrekking van de laterale band, waardoor ze een maand moet rusten. We willen Lyndsey (en Shari) alvast (nogmaals) veel beterschap toewensen! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties