Wullaert scoort en geeft assist - Wat deden de andere Flames in het buitenland dit weekend?

Het vrouwenvoetbal komt in heel Europa stilaan los. En dus komen er ook steeds meer Red Flames opnieuw in actie voor hun teams in het buitenland. Ook dit weekend.

Duitsland

Hoffenheim won in eigen huis met 2-0 van SGS Essen. Tine De Caigny viel vijf minuten voor tijd in bij haar team.

Engeland

In Engeland twee gelijke spelen dit weekend. Justine Vanhaevermaet viel tien minuten voor tijd in voor Reading tegen Brighton & Hove Albion in een 2-2 gelijkspel.

Yana Daniëls begon in de basis en speelde 64 minuten mee voor het 1-1 gelijkspel van Liverpool op bezoek bij Everton.

Frankrijk

Het Olympique Lyon van Janice Cayman (ingevallen bij de rust) haalde uit tegen Guingamp: 6-0. Lisa Lichtfus verloor met Dijon een belangrijk duel onderin van Rodez: 1-2.

Silke Demeyere begon ook in de basis en speelde met Le Havre dan weer 1-1 gelijk tegen Fleury 91. Het team blijft zo in de middenmoot.

Italië

In de strijd tegen degradatie heeft Sassuolo opnieuw een prima zaak gedaan. Ze won met 0-1 op bezoek bij Parma.

Tessa Wullaert
© photonews

Nederland

PSV won met Julie Biesmans tien minuten voor tijd ingevallen met 6-1 van Telstar. Chloe Van De Velde speelde ook tien minuten mee voor ADO Den Haag bij Feyenoord. Ze verloor met 1-0.

Het Belgenlegioen van Fortuna Sittard won met 3-1 van Excelsior Rotterdam. Tessa Wullaert scoorde en gaf een assist, ook Lemey en Teulings begonnen in de basis.

Spanje

In Spanje won Granadilla Tenerife met 2-0 van Sporting de Huelva. Jassina Blom speelde de hele wedstrijd mee.

Zwitserland

Basel verloor met 3-4 van Grasshoppers Zürich en blijft zo aanmodderen met Kassie Missipo. 18 op 45 is echt te weinig.