Wat deden de Flames in het buitenland op zondag?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op zondag waren er nog heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Engeland

In Engeland is de Women's Super League opnieuw van start gegaan. Brighton & Hove Albion verloor met 1-3 van Tottenham. Nicky Evrard stond in doel en kon de nederlaag niet voorkomen. Justine Vanhaevermaet (90 minuten) won met 0-1 bij Liverpool, waar Yana Daniëls op de bank bleef zitten.

Janice Cayman
© photonews

Janice Cayman (45 minuten) speelde op bezoek bij Manchester United 1-1 gelijk. Amber Tysiak viel twee minuten in voor West Ham United en verloor met 2-0 bij Chelsea.

Italië

Davina Philtjens (90 minuten) en Kassie Missipo (90 minuten) speelden met Sassuolo op bezoek bij Juventus Turijn. Het team viel met tien na een rode kaart voor Santoro, maar toen stond het wel al 4-0 voor de thuisploeg - meteen ook de eindstand.

Spanje

Jassina Blom won met Tenerife met 1-0 van Real Betis. De Red Flame begon in de basis en speelde 63 minuten mee.

Schotland

Michelle Colson mocht twintig minuten invallen voor Rangers tegen Hibernian. Er werd met 7-0 gewonnen, Howat scoorde liefst 4 keer.