Serneels hakt knopen door: Belgian Red Flames met deze selectie tegen Engeland

Serneels hakt knopen door: Belgian Red Flames met deze selectie tegen Engeland
Foto: © photonews

Ook in het vrouwenvoetbal is er vanaf heden een Nations League. De loting was zwaar, maar de Flames zijn met een knappe 4 op 6 aan de strijd begonnen. Wat krijgen we in de volgende twee wedstrijden?

Vanaf september tot december 2023 worden er zes topwedstrijden gespeeld door de Belgian Red Flames. Na een overwinning tegen Nederland en een gelijkspel tegen Schotland staat nu een dubbel duel tegen Engeland op het programma. 

De selectie voor die beide duels is alvast gemaakt. Bondscoach Ives Serneels haalt onder meer Yana Daniëls terug bij de selectie. De aanvalster van Liverpool was er al een tijdje niet meer bij, maar nu dus wel opnieuw. 

Ook Constance Brackman is er opnieuw bij in de selectie van Serneels. Verder zijn alle gekende namen erbij, met heel wat speelsters met ervaring in het buitenland.

Als de Flames tegen Engeland goede resultaten neer kunnen zetten, dan komt de finale van de Nations League dichterbij. Een stekje op de Olympische Spelen zou het ultieme doel en de ultieme verrassing kunnen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws