Westerlo klopt nu ook Anderlecht en heeft 21 op 21 in eerste nationale vrouwen

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Westerlo blijft er vol voor gaan.

Het ambitieuze Westerlo blijft indruk maken in de eerste klasse. Het won nu ook met 3-0 van Anderlecht B en heeft zo 21 op 21 in de eerste nationale van het vrouwenvoetbal.

Britt Labro kon al na zes minuten de Kemphanen op voorsprong trappen, via Hannelore Van Poppel was het bij de koffie al 2-0. Na de rust dikte Insaf Amezian de score nog aan.

Moldavo laat opnieuw punten liggen

Moldavo liet opnieuw punten liggen. Deze keer verloor het in eigen huis van Eendracht Aalst met 1-2. De Ajuinen schuiven zo meteen op naar de tweede plek in de stand, op vier punten van leider Moldavo.

Temmerman en De Frère zorgden voor een snelle 0-2 voorsprong in Mol, de aansluitingstreffer kwam te laat. Ook Genk B, OH Leuven B, KAA Gent B, Tienen en Famkes Merkem hoorden bij de winnaars van het afgelopen weekend.