Wat deden de Red Flames in het buitenland na stunt tegen Engeland?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Zeker na de geweldige stunt van de Belgian Red Flames in de Nations League tegen Engeland was het uitkijken hoe iedereen zou gerecupereerd raken. Door het interlandvoetbal zijn er veel wedstrijden op zondag, maar op zaterdag kwamen ook al wat landgenotes in actie.

Frankrijk

Het Dijon van Lisa Lichtfus (op de bank) speelde op bezoek bij het Le Havre van Silke Demeyere (90 minuten). Het leverde uiteindelijk een pittig gelijkspel op: 3-3. In de stand heeft Dijon nu twee punten, Le Havre telt zes eenheden uit evenveel wedstrijden. Het wordt zeker nog een spannende degradatiestrijd.

Duitsland

JIll Janssens viel halfweg de tweede helft in voor Hoffenheim in een thuiswedstrijd tegen Freiburg. Ze kon weinig veranderen aan een bijzonder verrassende thuisnederlaag. Het werd uiteindelijk 2-3 voor de bezoekers, waardoor Janssens & co een slechte zaak doen in de stand bovenin.