Brute pech: speelster Anderlecht en Flames opnieuw maanden aan de kant met zware blessure

Brute pech: speelster Anderlecht en Flames opnieuw maanden aan de kant met zware blessure
Foto: © photonews

Laura De Neve moet opnieuw maandenlang revalideren. Dat is het zware bilan na de gewonnen wedstrijd tegen Engeland van vorige week. Iedereen steunt de Red Flame, die al heel wat blessureleed kende in haar leven.

Laura De Neve is nog steeds maar 29 en al bezig aan een vrij lange carrière, inclusief heel wat titels bij RSC Anderlecht. Ook bij de nationale ploeg is ze een vaste waarde geworden centraal achterin.

Haar fijne traptechniek maakt van haar een vrijetrapspecialiste, waarmee ze ook tegen Engeland vorige week nog eens uitpakte en zo een doelpunt wist te lukken. Later in de match tegen The Three Lionesses viel ze geblesseerd uit.

De Neve heeft last van de knie en meer onderzoeken hebben uitgewezen dat ze liefst vijf maanden buiten strijd zal zijn voor de Flames en Anderlecht. Dat heeft paars-wit bekendgemaakt via de sociale media ondertussen.

Zowel de Flames als Anderlecht wensen de speelster veel sterkte en goede moed bij het revalideren. Dat willen ook wij bij deze doen. Veel beterschap, Laura! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties