Vrouwen Club Brugge komen met heuse stunt in doelpuntenfestival tegen leider OH Leuven

In de Super League leggen we de heenronde van de reguliere competitie neer. En dat doen we met een aantal héél erg interessante duels. Zo was er ook de clash tussen Club Brugge en OH Leuven, met een fikse verrassing.

Club YLA wilde uitpakken met een stunt tegen leider OH Leuven en dat zou uiteindelijk ook gaan lukken, na een echt spektakelduel. Celien Guns zette de thuisploeg al na tien minuten op voorsprong, via Kuijpers was het al snel opnieuw 1-1.

Voor rust was er eerst Angel Kerkhove en daarna een owngoal aan Brugse zijde, waardoor we met 2-2 gingen rusten. Opnieuw Kerkhove zorgde voor een derde voorsprong voor blauw-zwart, maar via Marinucci stevenden we in het slot af op een gelijkspel.

Doelpuntenspektakel: 5-3 voor Club Brugge

Tot Davinia Vanmechelen met twee erg late doelpunten alsnog voor de overwinning zorgde voor Club Brugge: 5-3. De eindcijfers werden vanop de stip vastgelegd. In de stand nadert blauw-zwart zo tot op vijf punten van leider Leuven.

In de stand komt alles sowieso wat meer op een zakdoek, waardoor we in de terugronde én de play-offs zeker nog spannende duels mogen gaan verwachten.