De kerstwensen uit het vrouwenvoetbal, met onder meer een erg werelds OH Leuven

De kerstwensen uit het vrouwenvoetbal, met onder meer een erg werelds OH Leuven
Foto: © photonews

In de Super League zijn we klaar voor de winterstop. En dus is het ook tijd voor de ploegen om de mensen het beste te wensen. En ook in 2023 zullen die opnieuw in grote getale op ons afkomen, zoveel is nu al duidelijk.

Diverse ploegen hebben alvast een duit in het zakje gedaan en hun kerstwensen overgebracht op hun supporters. En die willen we graag met u delen. De eerste die ons opviel waren de vrouwen van OH Leuven, die samen hebben gewerkt met de mannen.

Daarbij is het duidelijk dat de Leuvense familie steeds internationaler aan het worden is. Woordjes in het Portugees of het IJslands? Dat kan ook via de vrouwenploeg. Het leverde een mooie boodschap op voor alle supporters:

Bij KV Mechelen ook een prachtige boodschap voor de supporters vanwege de vrouwenploeg, met een sfeervolle teamfoto:

Bij Standard zijn ze zoals elk jaar ook bij de pinken:

De komende dagen en weken mogen we vermoedelijk nog meer wensen ontvangen van diverse ploegen uit, zowel nationaal als internationaal. Ondertussen willen we zelf ook van de gelegenheid gebruik maken om u vanuit de redactie van Voetbalkrant.com en Vrouwenvoetbalkrant.be ook het beste te wensen voor 2024! Geniet ervan! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws