RECONSTRUCTIE: Plots gaat Real Madrid wél verder met Ancelotti en dat heeft een héél duidelijke reden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
RECONSTRUCTIE: Plots gaat Real Madrid wél verder met Ancelotti en dat heeft een héél duidelijke reden
Foto: © photonews

Carlo Ancelotti heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd tot medio 2026. Nochtans leek het vertrek van de Italiaanse coach aan het einde van het seizoen een zekerheid. Florentino Perez had echter weinig alternatieven.

Een reconstructie? Eigenlijk was er deze zomer al duidelijkheid. Carlo Ancelotti en Real Madrid gaven na gesprekken aan dat de coach zijn contract zou uitdienen en vervolgens zou vertrekken. Ook zijn volgende avontuur leek al vast te staan. De Italiaan had een mondeling akkoord om de nieuwe bondscoach van Brazilië te worden.

Ook Florentino Perez bleef niet bij de pakken zitten. De voorzitter van Real Madrid had de voorbije maanden vergevorderde gesprekken met Roberto De Zerbi, Julian Nagelsmann en... Zinedine Zidane. Uiteindelijk werd er simpelweg geen akkoord gevonden.

Laatste kunstje?

En dus komt er géén nieuwe oefenmeester aan het roer van De Koninklijke. Uiteindelijke overtuigde Real Madrid Ancelotti met een nieuw én verbeterd contract. Dat schrijven de Spaanse kranten. Het lijkt er dan ook op dat de Italiaan zijn carrière zal afsluiten in het Estadio Santiago Bernabeu. Met wellicht nog enkele extra prijzen op het palmares.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties