Gouden Schoen Nicky Evrard blijft strijdvaardig na zware blessure

Gouden Schoen Nicky Evrard blijft strijdvaardig na zware blessure
Foto: © photonews

Nicky Evrard is na een geslaagde operatie aan de hamstrings klaar om aan haar revalidatie te beginnen. En dat heeft zo zijn gevolgen voor de speelster én haar clubs.

Nicky Evrard viel uit in de wedstrijd van de Belgian Red Flames op bezoek bij Nederland in Tilburg, begin deze week ging ze onder het mes met haar hamstringblessure. En dus begint ze nu aan een zware en lange revalidatie.

De Belgian Red Flame zal mogelijk dit seizoen niet meer in actie komen, want de revalidatie zou toch een viertal maanden kunnen duren. Het dubbele duel met Hongarije in de barrages voor de Nations League met de Flames mist ze alvast met zekerheid.

De speelster is ondertussen ook van Brighton & Hove Albion opnieuw teruggekeerd naar Chelsea. Die hadden haar uitgeleend aan The Seagulls, maar ook daar speelde ze de voorbije maanden amper drie wedstrijden.

En dus kan ze beter verder revalideren bij Chelsea, denken ze bij The Blues. Evrard zelf blijft ondertussen strijdvaardig: "De operatie is goed geslaagd. Het was zowel fysiek als mentaal zwaar, maar tot binnenkort op het veld!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties