Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na prangertje tegen Brasschaat

Vrouwen: KV Mechelen blijft leider in 2B na prangertje tegen Brasschaat
Foto: © Louis Evrard

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Ondertussen is het namelijk voorbij met de winterstop in tweede nationale, waardoor we er weer helemaal tegenaan gaan. En dat werd meteen een héél intense speeldag op verschillende velden.

KV Mechelen blijft ook op aan het begin van de terugronde stevig leider. Het had het wel niet onder de markt in de wedstrijd tegen Brasschaat. Martyna Rakowicz en Lore Van Den Bulck scoorden snel voor Mechelen, maar pas vijf minuten voor tijd kon de ingevallen Luka Sannen voor de zekerheid zorgen in een 3-2 overwinning. Malinwa blijft zo met 34 op 36 de lijnen uitzetten.

Ook Bilzen wint

In de stand hebben ze halfweg de competitie zes punten voorsprong op de eerste achtervolger Bilzen, want  Vosselaar kwam niet in actie en staat nu negen punten in het krijt met weliswaar nog een wedstrijd tegoed later op het seizoen.

Bilzen van zijn kant won met 4-2 van Lierse Kempenzonen. Shana Rais zorgde voor een hattrick. Ook Melsele, Genk C en STVV hoorden bij de winnaars van het weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties