Bredene verspeelt eerste punten van het seizoen

Bredene verspeelt eerste punten van het seizoen
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Ondertussen is de winterstop in tweede nationale weer helemaal voorbij. Bredene trok zonder verliespunten de winterstop in. Op speeldag 12 hebben ze hun eerste puntenverlies van het seizoen beet: 34 op 36. Borsbeke was het team dat de machinerie deed stoppen.

Machteld Vandenbroucke scoorde wel een doelpunt en zit zo aan 36 doelpunten in twaalf wedstrijden voor de kustploeg, op een totaal van 59 gemaakte doelpunten is dat een bijzondere productie. Ook Lisa Bruneel en Tine Blomme scoorden deze keer. Borsbeke scoorde echter ook drie keer: 3-3.

Eerste puntenverlies van het seizoen voor Bredene

Borsbeke blijft zo tweede in de stand op vijf punten van de leider. Herent is nummer drie in de stand op zeven punten, na een 3-2 zege tegen Famkes Diksmuide Merkem. 

Ook Sottegem, RWDM en Drongen wisten de drie punten te pakken, terwijl Wolvertem-Merchtem uitpakte met een weergaloze zege tegen Staden.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties