Cayman scoort, wat deden de andere Flames in het buitenland op zondag?

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend?

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent. Ook op zondag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams.

Engeland

In Engeland stond de FA Cup op het programma. Amber Tysiak (120 minuten) verloor met West Ham United met 3-1 bij Chelsea, dat wel verlengingen nodig had om de overwinning binnen te halen.

Janice Cayman (90 minuten) speelde met Leicester City bij Derby Count. The Foxes wonnen met 0-4, met ook een doelpunt van Cayman zelf. Liverpool speelde zonder Yana Daniëls en won met 0-1 bij Bristol City, waardoor het ook naar de volgende ronde mag.

Frankrijk

Ook in Frankrijk stond er bekervoetbal op het programma. Het Le Havre van Silke Demeyere pakte uit met een overwinning bij Orvault. Het won met 0-3 en mag zo naar de volgende ronde. Het Dijon van Lisa Lichtfus won met 0-10 bij FEC Bastiais.

Italië

Het Sassuolo van Kassie Missipo en Davina Philtjens (beiden 90 minuten) won verrassend op bezoek bij het grote Internazionale. Beccari zorgde voor een 0-1 overwinning.

Schotland

De Rangers van Michelle Colson (ingevallen op het uur) wonnen met maar liefst 10-0 van Dundee United. Daarmee blijven ze uiteraard ook aan de leiding in de stand.

Spanje

In de Spaanse Beker had het Tenerife van Jassina Blom (65 minuten) strafschoppen nodig bij Real Oviedo na een 1-1 gelijkspel. Het team mocht wel naar de volgende ronde.