RSC Anderlecht wil record breken voor Super League: iedereen mag gratis naar clash met Club Brugge

RSC Anderlecht wil record breken voor Super League: iedereen mag gratis naar clash met Club Brugge
Foto: © Louis Evrard

Aanstaand weekend beginnen de play-offs in de Super League. RSC Anderlecht neemt het op speeldag 1 op tegen Club Brugge. En daarvoor gaan mogelijk records gebroken worden naar Super League-normen.

Iedereen is op zaterdag om 13.30 uur welkom in het Lotto Park voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Club Brugge. Enfin, iedereen kan zelfs al veel vroeger naar het stadionkomen, want er is vanalles te beleven rondom de match.

Tickets voor de wedstrijd tegen Club YLA zijn gratis, zowel voor abonnees als niet-abonnees. Per persoon kunnen tot 10 tickets besteld worden. En daarmee willen ze naar een recordaantal supporters gaan in de Super League.

Anderlecht vrouwen
© Louis Evrard

"Verwacht een dag vol sfeer, met tal van activiteiten op en naast het veld. Toon je freestyle-skills tegen Juliette, laat je schminken en geniet van de marching band met een hapje en drankje rond het stadion", aldus Anderlecht op haar webstek.

Al meer dan 2000 tickets geregistreerd

"In het Lotto Park zelf beleven de fans de traditionele Sound of the Stadium, zal er een penalty shoot-out plaatsvinden tijdens de rust en worden er leuke fanartikelen voorzien voor extra sfeer." Vanaf 10 uur gaat de fanshop open, om 11.30 gaat het Lotto Park en de Fan Village open.

Ondertussen zouden er al mere dan 2000 tickets geregistreerd zijn. De dag zelf zullen we pas weten hoeveel fans er concreet in het stadion present tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties