Zulte Waregem haalt jonge aanvalster op bij Eendracht Aalst

Zulte Waregem haalt jonge aanvalster op bij Eendracht Aalst
Foto: © photonews

Zulte Waregem wil er ook volgend jaar staan in de Super League. Daartoe doet het nu al heel wat flinke transfers. Een absoluut toptalent komt zo al zeker opnieuw in de Super League voetballen volgend seizoen.

Eendracht Aalst staat momenteel tweede in de Eerste Nationale van het vrouwenvoetbal. Het team heeft een licentie-aanvraag ingestuurd en maakt dus ook nog kans om volgend seizoen opnieuw in de Super League te spelen.

Wie dat al zeker zal doen, is de jonge aanvalster Loes van Mullem. Zij ruilt de Ajuinen namelijk in voor Essevee. Dat hebben ze bij Zulte Waregem zelf aangekondigd via de sociale media. Ze tekent voor één seizoen bij de West-Vlamingen.

"Welkom Loes! Loes Van Mullem komt over van Eendracht Aalst en tekent voor al zeker 1 jaar aan de Gaverbeek!", aldus Zulte Waregem op zijn sociale media.

Nu al een tweede zomertransfer voor Zulte Waregem: Loes van Mullem komt naar Essevee

De club begint binnenkort aan play-off 2 in het vrouwenvoetbal. Het zal daarin strijden tegen KV Mechelen, Charleroi en WS Woluwe.

Eerder deze maand kondigde Essevee ook al de komst aan van Daisy Baudewijns. Zij komt over van KV Mechelen, dat volgend seizoen niet meer in de Super League zal uitkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties