Tessa Wullaert komt met voorspelling over Super League: "Zeg ik niet enkel omdat het mijn clubje is"

Tessa Wullaert komt met voorspelling over Super League: "Zeg ik niet enkel omdat het mijn clubje is"
Foto: © photonews

Tessa Wullaert werd een paar jaar geleden zelf nog kampioen met RSC Anderlecht, in het verleden won ze zelfs ooit de BeNe League met Standard. Wie is haar titelfavoriet in de Super League dit seizoen?

OH Leuven en Standard staan op dit moment samen aan de leiding in de Super League, met RSC Anderlecht als derde op amper een puntje. De komende tien speeldagen in de play-off beloven dus hyperspannend te worden.

Als het van Tessa Wullaert afhangt, dan zal RSC Anderlecht uiteindelijk toch nog kampioen worden en zo een zoveelste titel op rij pakken. "En dat zeg ik niet enkel omdat het mijn clubje is", aldus Wullaert in gesprek met Het Nieuwsblad.

"Anderlecht beschikt gewoon over de meeste ervaring en kan het best met de druk en de stress om. En ja, volgens mij hebben ze ook de breedste kern, met het meeste talent, zowel op het veld als op de bank. Net op tijd keren ook nog enkele sterkhouders terug uit blessure."

Anderlecht kampioen volgens Tessa Wullaert

"Standard is de underdog, maar ik vrees dat de Luikse vrouwen in de play-offs niet meer hun hoge niveau van tijdens de competitie zullen halen. Al weet je natuurlijk maar nooit. Bij OHL hebben ze hopelijk geleerd om beter met de stress om te gaan. Maar ik ga toch voor Anderlecht, hoor.”

Anderlecht speelt op speeldag 1 tegen Club Brugge in het Lotto Park, OH Leuven tegen KRC Genk Ladies en Standard tegen KAA Gent Ladies. De drie teams mogen allen in eigen huis beginnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties