Ook KV Mechelen heeft nieuwe topprioriteit voor trainerspositie

Ook KV Mechelen heeft nieuwe topprioriteit voor trainerspositie
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen wil zo snel mogelijk duidelijkheid over wie de nieuwe trainer wordt voor volgend seizoen. Daarbij hebben ze hun pijlen op één naam gericht: Carl Hoefkens.

Het is al langer geweten dat succescoach Besnik Hasi andere oorden gaat opzoeken. Malinwa schoot daarna heel snel in gang om een opvolger te vinden en stelde een lijst met kandidaten samen.

Daar stond ook Jonas De Roeck op. Die was zelfs de topkandidaat van het bestuur, maar het wordt steeds duidelijker dat die naar gouwgenoot Antwerp zal trekken. Daarom schakelden ze snel en kwamen ze bij Hoefkens terecht.

Hoefkens werd dit seizoen ontslagen bij Standard, maar na zijn vertrek ging het niet beter bij de Rouches, integendeel. Hoefkens moest er onder heel vreemde omstandigheden werken. Ook bij Club Brugge was het verhaal heel snel over, maar zijn opvolger bakte er niet meer van.

KV Mechelen wil hem een echte kans geven. De groep heeft ontegensprekelijk kwaliteit en die willen ze nog versterken, zodat KVM weer kan meespelen voor de top zes zonder eerst een slechte seizoensstart te moeten meemaken.

Bij Mechelen werd ook assistent Fred Vanderbiest naar voor geschoven om over te nemen, maar het bestuur wil dat blijkbaar niet overwegen. Benieuwd of hij zal blijven...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties