OHL wint makkelijk van Club Brugge Dames

Frank Deckers
| 2 reacties

De vrouwenploeg van OHL heeft Club Brugge Dames thuis over de knie gelegd. Brugge werd met 2-0-cijfers nar huis gestuurd. De sterke thuisreputatie van OHL werd alweer alle eer aangedaan.

De wedstrijd werd geleid door een internationaal trio, in het kader van het Core project der scheidsrechters van de UEFA. De match was in handen van een Slovaakse, bijgestaan door een Servische en Kazakse assistentes.

OHL begon het beste aan de wedstrijd. Na twintig minuten kon Veerle van der Motte de 1-0 al scoren. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar het was Leuven dat de kansen kon afmaken. Na ruim een uur tikte Elien van Wijnendaele de tweede goal van de wedstrijd binnen.

Club Brugge Dames was tijdens de tweede helft wel de betere ploeg, maar kon geen echte kansen creëren. Oud-Heverlee Leuven speelde wedstrijd uiteindelijk eenvoudig uit.