Standard Fémina en Twente blijven winnen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In BeNe League A zijn we op weg naar een ultiem titelduel binnen twee weken. Zowel Standard als Twente blijven winnen en maken het zo spannend tot het einde.

Standard heeft met nog twee speeldagen voor de boeg drie punten voorsprong op Twente, maar op de slotspeeldag is er nog Twente – Standard, dus het kan nog alle kanten uit.

Standard won op het veld van ADO Den Haag met duidelijke 0-3 cijfers. Aline Zeler opende de score in de eerste helft, na rust zorgden Demoustier en Philtjens snel voor een geruststellende voorsprong.

Voor Twente ging het in Lierse zo mogelijk nog makkelijker. Anouk Dekker had de bezoekers snel op voorsprong gezet en tegen de rust was de winst al binnen, toen Spitse vanop de strafschopstip en Roord voor een 0-3 zorgden. Na rust was er snel van de Sanden met het volgende doelpunt voor de bezoekers, waarop Karen Meeus de pil iets minder bitter kon maken voor de thuisploeg.

PSV/FC Eindhoven won van Beerschot met 2-0. Beide doelpunten vielen in het slot van de wedstrijd en waren van de voet van Suzanne de Kort en Nadia Coolen.