Reactie Gentspeelster scoort tegen ex-ploeg Club Brugge: "Onbeschrijfelijk gevoel"

Gentspeelster scoort tegen ex-ploeg Club Brugge: "Onbeschrijfelijk gevoel"
Foto: © SC

Elien Van Wynendaele speelde vorig jaar nog bij Club Brugge, maar dit seizoen komt ze uit voor de Gent Ladies. In de 'Battle of Flanders' was het uitgerekend zij die het enige doelpunt van de wedstrijd binnenkopte. Na de wedstrijd was de matchwinnares dan ook bijzonder blij.

Door Aernout Van Lindt

“Dit is een fantastisch gevoel. Ik kan het eigelijk echt niet beschrijven hoe het voelt en wat er door me heengaat”, aldus een bijna letterlijk natrillende Van Wynendaele. “Er zijn geen woorden voor eigenlijk.”

De speelster van Gent had wel een voordeel vandaag dat ze vorig jaar nog bij Brugge speelde: “Ik ken de meisjes van binnen en buiten en weet wat ze doen op het veld. Ook in de voorbereiding hadden we al tegen hen gespeeld en toen ging het gelijk op. We wisten dat er dus iets mogelijk was en dat we nu over hen springen in de stand is een mooi extraatje.”

“Fantastische sfeer”

Het doet ook het beste vermoeden voor de toekomst, aldus Van Wynendaele: “We hebben nog niet veel geluk gehad met de afwerking. Nu hebben we eens gewonnen en dat is heel belangrijk voor de ploeg.”

“Hopelijk kunnen we nu nog veel punten rapen dit seizoen, zodat we op een mooie eindklassering kunnen terechtkomen. Ik ben echt opgelucht met deze drie punten.”

De matchwinnares had ook nog lof voor de fans: “Ze schreeuwden ons letterlijk vooruit en bleven ons steunen. Het was echt een fantastische sfeer, magnifiek gewoon.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties