Ella Van Kerkhoven: "Vrouwenvoetbal moet gewoon gepromoot worden"

Ella Van Kerkhoven: "Vrouwenvoetbal moet gewoon gepromoot worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ella Van Kerkhoven van OHL Ladies is op de weg terug na een aanslepende handblessure. In de selectie van de Red Flames voor de stage in Brugge vorige maand was ze er niet bij en ook op weg naar Zwolle is er geen stekje voor haar.

Door Aernout Van Lindt

“Er gewoon bij zijn, zou dan al mooi zijn", aldus Van Kerkhoven een maand terug daarover. Uiteindelijk zal dat hoogstwaarschijnlijk toch niet het geval zijn.

Ondertussen schitterde Ella Van Kerkhoven wel al in een promotiefilmpje ‘Vlammen naar Zwolle’ om zoveel mogelijk Belgische fans warm te maken voor een tripje naar Nederland op woensdag 12 februari.

“Vrouwenvoetbal moet gewoon gepromoot worden”, aldus Van Kerkhoven. “Belgische supporters in Nederland krijgen dankzij de promotie zou leuk zijn. Het zou extra drive geven aan de meisjes zelf.”

Voor die wedstrijd in Zwolle gaan al ruim 300 supporters mee op pad naar Zwolle met speciaal daarvoor ingelegde bussen. Vlamt u al mee naar Zwolle? De meisjes rekenen op uw steun in Zwolle! Klik hier om je in te schrijven en het fantastisch voetbalfeest mee te maken!  Inschrijven kan nog tot vrijdag 31 januari, dus wees er snel bij!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties