Vrouwelijke stem: "Geen kleppers, maar toch moeilijk"

Vrouwelijke stem: "Geen kleppers, maar toch moeilijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent neemt het vanavond op tegen Olympique Lyon in de Champions League. We gingen na de wedstrijd tussen de Belgian Red Flames en Polen ook even polsen hoe de Gentse dames denken over de kleppers op het kampioenenbal.

Elien Van Wynendaele beseft alvast dat het moeilijk zal worden voor de Buffalo's: "Ze zitten dan misschien niet in een groep met absolute kleppers als Barcelona of Bayern München, maar het is een erg lastige groep."

"Lyon, Zenit en Sevilla ... Het zal niet makkelijk worden om punten te pakken tegen dat soort kleppers. De fans zullen er zich moeten achter zetten. En misschien hadden zij liever grotere kleppers gezien."

Zelf kan ze er niet bij zijn: "Neen, we hebben geen tickets op de kop kunnen tikken. Het wordt dus volgen via televisie. Ach, als ze maar winnen is dat goed voor het Belgisch voetbal." (AVL)

De komende dagen beschouwen we met Elien Van Wynendaele, bondscoach Ives Serneels en nog enkele andere mensen vooruit op de eerste EK-kwalificatieinterland tussen de Belgian Red Flames en Bosnië-Herzegovina. Blijf ons dus op de voet volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties