Bekerspeelster pur sang Vanhaevermaet: "Nieuwe Beker? Waarom niet!"

Bekerspeelster pur sang Vanhaevermaet: "Nieuwe Beker? Waarom niet!"
Foto: © photonews

De Lierse Vrouwen wisten zich - net als vorig jaar - te plaatsen voor de finale van de Beker van België. Op 17 april moet Anderlecht voor de bijl om ook een nieuwe titel te pakken.

Opmerkelijk: in het bekeravontuur is Justine Vanhaevermaet er altijd bij in een belangrijke rol. In de halve finales van twee jaar terug miste ze nog een strafschop en was het avontuur voorbij, vorig seizoen zorgde ze voor het winnende doelpunt in de finale tegen Club Brugge.

En dit seizoen zorgde ze met een belangrijk doelpunt dat de weg naar een tweede finale op rij werd ingebeukt. Het is ook meteen haar zesde finale in totaal. "Natuurlijk hebben we de ambitie om de beker ook nu weer te winnen. Makkelijk zal het niet worden met Anderlecht als tegenstander, maar het is in elk geval wel een mooie affiche", blikt ze vooruit op de clubwebsite.

"Ik hoop dat de finale opnieuw in Beveren afgewerkt zal worden. We hebben niet alleen mooie herinneringen aan dat stadion, het is ook op een boogscheut van bij mij en daar zouden dus zeker weer veel supporters zijn voor ons." De bekerfinale wordt gespeeld op 17 april, het stadion zal later worden meegedeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties