#Flametime: morgen Denemarken, vandaag: tennisvoetbal in ontspannen sfeer

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Vilamoura, Portugal
| 0 reacties
#Flametime: morgen Denemarken, vandaag: tennisvoetbal in ontspannen sfeer
Foto: AVL

De Belgian Red Flames spelen morgen in de Portugese Algarve tegen Denemarken hun laatste groepswedstrijd van de Algarve Cup. Vandaag stond een ontspannen training op het programma, inclusief een wedstrijdje tennisvoetbal.

De training begon met een aantal opwarm- en balansoefeningen, waardoor iedereen scherp aan de aftrap moet gaan komen tegen Denemarken. Alle 24 in Portugal aanwezige speelsters tekenden present op de training en iedereen lijkt klaar voor het treffen met de Scandinaven.

En dan was het tijd voor: tennisvoetbal. De speelsters werden ingedeeld in vijf ploegen die het vier tegen vier tegen elkaar opnamen. En dat leverde heus wat leuke beelden op. Iedereen wilde maar wat graag winnen en dus was de spanning te snijden.

Het team van Lenie Onzia, Jana Coryn, Tine de Caigny en Maud Coutereels werd uiteindelijk de eindwinnaar en mocht het als beloning opnemen in een challenge tegen keepster Odeurs en Evrard, aangevuld met coach Ives Serneels en fysical coach Cédric Lehance. En ook die wedstrijd wonnen de speelsters met ruime cijfers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties