Recuperatietraining voor de basisspeelsters, doorgedreven oefeningen op oefenveld voor de invalsters

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Vilamoura
| 0 reacties
Recuperatietraining voor de basisspeelsters, doorgedreven oefeningen op oefenveld voor de invalsters
Foto: AVL

De Belgian Red Flames speelden maandag tegen Denemarken, ondertussen bereiden ze zich al voor op de clash met Rusland woensdag. In de tussendag staan twee trainingen op het programma, de eerste is inmiddels achter de rug.

Tien Flames stonden op het oefenveld vandaag, en ook nog twee keepsters. Ze kregen een aantal spelvormen met de bal aan de voet te verwerken, een aantal loopoefeningen en ze speelden ook een wedstrijdje 6 tegen 6.

De doelpuntjes vlogen er opnieuw goed in, de intensiteit was ook hoog. Dat alles in aanloop naar het treffen met Rusland op woensdag om de vijfde plaats. Vooral een laatste oefening op oogcontact zorgde voor een aangenaam sfeertje in een dito weertje. We geven u graag de sfeerbeelden even mee, opgelet: het inladen van die beelden kan enkele seconden duren.

De Flames die meer dan 45 minuten speelden tegen Denemarken werkten een programma af met fitness en recuperatieoefeningen, stretching en spinning.

Davina Philtjens is aan de beterhand na ziekte, maar bleef voor de ochtendtraining bij de 'binnengroep', Lorca Van De Putte stond wél op het oefenveld buiten en lijkt fit en speelklaar te raken voor Rusland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties