Glorierijk dagje: Red Flames Wullaert én Cayman scoren voor hun teams

Liefst twee Flames in het buitenland wisten in de loop van de zondagnamiddag te scoren. Beide speelsters wonnen uiteindelijk ook hun belangrijke wedstrijden.

Montpellier - Juvisy 1-3

Montpellier en Juvisy zijn de twee teams die Lyon en PSG het dichtst benaderen in de stand in de Franse eerste klasse. Een rechtstreeks duel om de derde plaats dus, met Janice Cayman opnieuw in een glansrol.

Soyer had haar team met een owngoal op achterstand gezet, maar dankzij een sterke Thiney stond er bij de rust een 1-1 tussenstand op het bord. In twee dolle minuten na de pauze zorgden Diani én Cayman - jawel - voor de beslissing: 1-3.

Sand - Wolfsburg 2-4

En ook Tessa Wullaert deed haar duit in het zakje. Zij zette na vier minuten haar team al op voorsprong bij Sand, al kwam de thuisploeg daarna wel nog even op voorsprong. Bussaglia en invalster Bachmann zorgden uiteindelijk nog voor de 2-4.

Wolfsburg blijft door de overwinning knap tweede in de stand na Bayern München, nu trekt het team naar Italië voor de terugmatch in de kwartfinales van de Champions League in Brescia.